Aandelen Shin-Etsu kopen

Wil je beleggen in Shin-Etsu aandelen? Op deze pagina kan je direct Shin-Etsu aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Shin-Etsu. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Shin-Etsu raadplegen. Shin-Etsu is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 4063.TY.

Waar kan je Shin-Etsu aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Shin-Etsu kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€10 + 0,06% per transactie
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Shin-Etsu?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Shin-Etsu. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Shin-Etsu?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Shin-Etsu? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Over Shin-Etsu

Shin-Etsu is een grote speler binnen de chemische sector. Het was al eens onderdeel van de Forbes Global 2000. De onderneming heeft het grootste wereldwijde marktaandeel in substraten van polyvinylchloride, halfgeleidersilicium en fotomasker. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Chyonda. Het bedrijf werd opgericht in 1926.
Shin-Etsu was de eerste onderneming met chemische fabrieken en hield zich aanvankelijk bezig met stikstof en meststof. Hoewel in Tokio nog steeds de hoofdzetel is gevestigd dan kan gesteld worden dat Shin-Etsu tegenwoordig internationaal is, het produceert namelijk in veertien landen wereldwijd.