Aandelen SHK kopen

Wil je beleggen in SHK aandelen? Op deze pagina kan je direct SHK aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SHK. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SHK raadplegen. SHK is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0016.HK.

Waar kan je SHK aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SHK kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SHK?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SHK. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SHK?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SHK? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SHK is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SHK.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over SHK

De afkorting SHK staat voor Sun Hung Kai Properties. Het beursgenoteerde en alom gerespecteerde bedrijf geldt als een van de meest vooraanstaande projectontwikkelaars van tenminste Hongkong, De onderneming stond overigens erg lang onder controle van het Kwok Family Trust.
De Kwok Family Trust geldt dan ook als oprichter van het bedrijf, iets dat in 1963 plaatsvond. Het hoofdkantoor zetelt nog steeds in Hongkong en een van de meest bekende dochter van SHK is wel SmarTone. De aandelen worden als 0016 verhandeld op de beurs in Hong Kong.