Aandelen SHK kopen

Wil je beleggen in SHK aandelen? Op deze pagina kan je direct SHK aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SHK. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SHK raadplegen. SHK is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0016.HK.

Waar kan je SHK aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SHK kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel SHK?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SHK. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SHK?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SHK? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SHK is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in SHK.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Wel of niet aandelen Sun Hun Kai kopen?

Analyse Sun Hun Kai

Sterke punten:

 • Sun Hun Kai is een bekende en gevestigde vastgoedontwikkelaar met een lange geschiedenis en een solide reputatie.
 • Het bedrijf heeft een diverse portefeuille van vastgoedprojecten, waaronder residentieel, commercieel en industrieel vastgoed.
 • Sun Hun Kai heeft een sterke aanwezigheid op de vastgoedmarkt in Hong Kong en China, wat kan bijdragen aan groeimogelijkheden.
 • Het bedrijf heeft een sterk netwerk van partners en zakelijke relaties, wat kan helpen bij het aantrekken van investeringen en financiering.
 • Sun Hun Kai heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van kwalitatief hoogwaardige vastgoedprojecten, wat kan leiden tot een positieve merkreputatie en klantentrouw.

Zwakke punten:

 • De vastgoedmarkt kan volatiel zijn en onderhevig aan economische schommelingen, wat risico’s met zich mee kan brengen voor de winstgevendheid en groeivooruitzichten van Sun Hun Kai.
 • Het bedrijf kan te maken krijgen met regelgevingsrisico’s, zoals veranderende wetten en voorschriften met betrekking tot vastgoedontwikkeling en -beheer.
 • De concurrentie op de vastgoedmarkt kan intens zijn, met veel andere vastgoedontwikkelaars die strijden om dezelfde markt en klanten.
 • De prijzen van vastgoed kunnen worden beïnvloed door factoren zoals rentetarieven, wisselkoersschommelingen en marktvraag, wat invloed kan hebben op de prestaties van Sun Hun Kai.
 • Het bedrijf kan te maken krijgen met risico’s in verband met de financiering van vastgoedprojecten, zoals renteschommelingen en toegang tot kapitaalmarkten.

Over SHK

De afkorting SHK staat voor Sun Hung Kai Properties. Het beursgenoteerde en alom gerespecteerde bedrijf geldt als een van de meest vooraanstaande projectontwikkelaars van tenminste Hongkong, De onderneming stond overigens erg lang onder controle van het Kwok Family Trust.

De Kwok Family Trust geldt dan ook als oprichter van het bedrijf, iets dat in 1963 plaatsvond. Het hoofdkantoor zetelt nog steeds in Hongkong en een van de meest bekende dochter van SHK is wel SmarTone. De aandelen worden als 0016 verhandeld op de beurs in Hong Kong.

aandeel Sun Hung Kai kopen

Wel of niet aandelen Sun Hung Kai kopen?

Ben je geïnteresseerd in beleggen en overweeg je om aandelen van Sun Hung Kai Properties Ltd te kopen? Dan ben je niet alleen! Als een van de grootste vastgoedontwikkelaars in Hong Kong en een gerenommeerd bedrijf in de vastgoedsector, kan Sun Hung Kai Properties een aantrekkelijke optie lijken voor beleggers. Maar is het echt een goed idee om aandelen van dit bedrijf te kopen? Laten we eens kijken naar enkele factoren om te overwegen.

Ten eerste is het belangrijk om de marktomstandigheden en het risicoprofiel van Sun Hung Kai Properties te begrijpen. Hoewel het bedrijf een sterke reputatie heeft en aantrekkelijke activa bezit, zoals vastgoedprojecten en winkelcentra, kan de vastgoedmarkt volatiel zijn en onderhevig zijn aan veranderingen in de economie en de rentevoeten. Het is essentieel om grondig onderzoek te doen naar de marktomstandigheden en vooruitzichten van Sun Hung Kai Properties voordat je besluit aandelen te kopen.

Daarnaast is het belangrijk om je eigen beleggingsdoelen en risicotolerantie te evalueren. Beleggen in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee, en het is belangrijk om te weten of je bereid bent om het risico van volatiele aandelen te dragen. Als je een conservatievere belegger bent die op zoek is naar stabiele inkomsten, kunnen aandelen van Sun Hung Kai Properties mogelijk niet de beste keuze zijn.

Ten slotte is diversificatie van je beleggingsportefeuille een belangrijk principe van beleggen. Het is meestal niet verstandig om al je beleggingsgeld in één enkel aandeel te stoppen, zoals dat van Sun Hung Kai Properties. Het is raadzaam om je beleggingen te spreiden over verschillende beleggingscategorieën en activa om het risico te verminderen.

Al met al is het belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen, je beleggingsdoelen en risicotolerantie te evalueren en diversificatie in gedachten te houden bij het overwegen van het kopen van aandelen van Sun Hung Kai Properties. Raadpleeg ook altijd een financieel adviseur voordat je beleggingsbeslissingen neemt. Beleggen brengt risico’s met zich mee en het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen die past bij jouw persoonlijke financiële situatie en doelstellingen.