Aandelen Shopify kopen

Wil je beleggen in Shopify aandelen? Op deze pagina kan je direct Shopify aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Shopify. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Shopify raadplegen. Shopify is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHOP.

Waar kan je Shopify aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Shopify kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Shopify?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Shopify. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Shopify?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Shopify? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Shopify is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Shopify.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Shopify

Shopify, niet te verwarren dus met Spotify,  is een bedrijf met Canadese roots en gespecialiseerd is in e-commerce. Je vindt het hoofdkantoor in het Canadese Ottawa. Shopify is eveneens de naam van het eigen platform speciaal voor online shops en verkooppunt systemen. De aandelen van Shopify worden als SHOP verhandeld op de New York Stock Exchange.
De onderneming werd in 2006 opgericht. Ondertussen heeft het met Oberlo en Handshake Cocktail twee bekende dochterondernemingen. Tobias Lutke, Daniel Weinand en Scott Lake gelden als oprichters van de zeer succesvolle onderneming.