Aandelen Shoprite Holdings kopen

Wil je beleggen in Shoprite Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Shoprite Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Shoprite Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Shoprite Holdings raadplegen. Shoprite Holdings is een aandeel uit Zuid-Afrika. Het aandeel wordt verhandeld in ZAR aan de JSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHP.JO.

Waar kan je Shoprite Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Shoprite Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€5 per transactieAanmelden

Wat is de actuele koers van het aandeel Shoprite Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Shoprite Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Shoprite Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Shoprite Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Shoprite Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Shoprite Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Shoprite Holdings

Sophrite Holdings is een Zuid Afrikaanse supermarktketen. Het hoofdkantoor van Shoprite Holdings is gevestigd in Kaapstad, Zuid-Afrika. Het bedrijf geldt als de grootste van Zuid-Afrika en het heeft ondertussen winkels in achttien landen. Aandelen van Shoprite Holdings worden als SHO verhandeld op de JSE.
De onderneming werd opgericht in 1979 en bekende dochters van Shoprite Holdings zijn Checkers en Computicket. Ondertussen zijn er ruim 800 winkels en is het onder meer ook actief in Angola, Egypte, Ghana, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Oeganda en ook Zambia en Zimbabwe. In 2004 werd in India de eerste vestiging buiten Afrika geopend.