Aandelen Siemens Healthineers kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Siemens Healthineers aandelen? Op deze pagina kan je direct Siemens Healthineers aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Siemens Healthineers. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Siemens Healthineers raadplegen. Siemens Healthineers is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHL.DE.

Waar kan je Siemens Healthineers aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Siemens Healthineers kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Siemens Healthineers?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Siemens Healthineers. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Siemens Healthineers?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Siemens Healthineers? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Siemens Healthineers is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Siemens Healthineers.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Siemens Healthineers

Sterke punten

  • Innovatie: Siemens Healthineers heeft een sterke focus op innovatie en technologische ontwikkeling.
  • Financiële positie: Het bedrijf heeft een goede financiële positie en laat de afgelopen jaren een gezonde winstgevendheid zien.
  • Marktpositie: Siemens Healthineers heeft een sterke positie in de markt voor medische technologie en diagnostische beeldvorming.

Zwakke punten

  • Concurrentie: De markt voor medische technologie is sterk concurrentiegedreven en kan invloed hebben op de prestaties van Siemens Healthineers.
  • Regelgeving: Veranderingen in de regelgeving of politieke ontwikkelingen kunnen impact hebben op het bedrijf.
  • Onzekerheid: De gezondheidszorgmarkt is vaak onderhevig aan onzekerheid en veranderingen, wat risico’s met zich meebrengt voor het bedrijf.

Over Siemens Healthineers

Siemens Healthineers is het moederbedrijf van tal van verschillende medische technologiebedrijven. Het hoofdkwartier van dit bedrijf vind je in het Duitse Erlangen. Siemens Healthineers werd opgericht in 1847 en was aanvankelijk een klein familiebedrijfje. De oprichting vond plaats in Berlijn, oprichter was Werner von Siemens.
 
Aandelen van het bedrijf worden op de beurs in Frankfurt verhandeld als SHL.  Fast Track Diagnostics Luxembourg is een bekende dochteronderneming van de wereldwijd actieve onderneming. In 2019 nam Siemens Healthineers een start-up robotbedrijf (Corindus) over, dit jaar werd het eignaar  van Varian Medical Systems.

aandeel siemens healthineers kopen

Wel of niet aandelen Siemens Healthineers kopen?

Siemens Healthineers is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van medische technologie en oplossingen voor de gezondheidszorg. Als je overweegt om te investeren in aandelen Siemens Healthineers, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden.

Een van de sterke punten van Siemens Healthineers is de focus op innovatie en technologische ontwikkeling. Het bedrijf heeft een sterke positie in de markt voor medische technologie en is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten om haar positie te behouden en uit te breiden.

Daarnaast heeft Siemens Healthineers een goede financiële positie en laat het bedrijf de afgelopen jaren een gezonde winstgevendheid zien. Ook heeft het bedrijf een sterke positie in de snelgroeiende markt voor diagnostische beeldvorming.

Aan de andere kant zijn er ook risico’s verbonden aan een investering in aandelen Siemens Healthineers. Zo is de markt voor medische technologie sterk concurrentiegedreven en kunnen politieke ontwikkelingen en veranderingen in de regelgeving van invloed zijn op het bedrijf.

Als je besluit om te investeren in aandelen Siemens Healthineers, is het belangrijk om je goed te verdiepen in het bedrijf en de markt waarin het opereert. Blijf op de hoogte van de financiële resultaten van Siemens Healthineers en volg het nieuws op de voet. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing maken over het kopen of verkopen van aandelen Siemens Healthineers.