Aandelen Siemens Healthineers kopen

Wil je beleggen in Siemens Healthineers aandelen? Op deze pagina kan je direct Siemens Healthineers aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Siemens Healthineers. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Siemens Healthineers raadplegen. Siemens Healthineers is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHL.DE.

Waar kan je Siemens Healthineers aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Siemens Healthineers kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Siemens Healthineers?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Siemens Healthineers. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Siemens Healthineers?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Siemens Healthineers? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Siemens Healthineers is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Siemens Healthineers.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Siemens Healthineers

Siemens Healthineers is het moederbedrijf van tal van verschillende medische technologiebedrijven. Het hoofdkwartier van dit bedrijf vind je in het Duitse Erlangen. Siemens Healthineers werd opgericht in 1847 en was aanvankelijk een klein familiebedrijfje. De oprichting vond plaats in Berlijn, oprichter was Werner von Siemens.
 
Aandelen van het bedrijf worden op de beurs in Frankfurt verhandeld als SHL.  Fast Track Diagnostics Luxembourg is een bekende dochteronderneming van de wereldwijd actieve onderneming. In 2019 nam Siemens Healthineers een start-up robotbedrijf (Corindus) over, dit jaar werd het eignaar  van Varian Medical Systems.