Aandelen SIG kopen

Wil je beleggen in SIG aandelen? Op deze pagina kan je direct SIG aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SIG. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SIG raadplegen. SIG is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHI-L.

Waar kan je SIG aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SIG kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel SIG?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SIG. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SIG?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SIG? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SIG is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SIG.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over SIG

SIG is een bekende leverancier van isolatie, dakbedekking en commercieel interieur. Ook geldt het als een gigant op het gebied van bouwproducten. De aandelen van SIG worden verhandeld op de London Stock Exchange. Het bedrijf werd opgericht in 1957 en bekende dochter is SIG Trading.
Ernest Adsetts is oprichter van het bedrijf dat begon als Sheffield Insulations Limited. De onderneming besloot in 1989 naar de beurs te gaan. SIG werd onder andere groot door zelf grote partijen als Isokauf en Freeman Group over te nemen om zo zelf groter te worden.