Aandelen Signature Bank kopen

Wil je beleggen in Signature Bank aandelen? Op deze pagina kan je direct Signature Bank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Signature Bank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Signature Bank raadplegen. Signature Bank is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SBNY.

Waar kan je Signature Bank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Signature Bank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Signature Bank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Signature Bank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Signature Bank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Signature Bank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Signature Bank

De Signature Bank staat als SBNY genoteerd aan de Nasdaq en is bovendien een S&P 400 component. Het is een full-service commerciële bank met 31 particuliere klantkantoren en twee kantoren voor klantaccommodatie verspreidt over met name New York, Californië en Connecticut.
De Signature Bank werd opgericht in 2001 en een bekende en actieve dochter is Signature Financial. Het bedrijf is specifiek bekend geworden door het aanbieden van financiering voor apparatuur en leasing. Nog een bekende dochteronderneming is Signature Securities Group Corporation, een zeer bekende makelaar-dealer en beleggingsadviseur die onder meer beleggingen, makelaardij en vermogensbeheer net als verzekeringsproducties aanbiedt.