Aandelen Sika kopen

Wil je beleggen in Sika aandelen? Op deze pagina kan je direct Sika aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sika. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sika raadplegen. Sika is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SIKA.VX.

Waar kan je Sika aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sika kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sika?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sika. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sika?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sika? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sika is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sika.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sika

Sika is een Zwitsers speciaal chemiebedrijf en levert aan de bouwsector en de automobielindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Baar in Zwitserland. Sika is bekend van de ontwikkeling, de productie van, het verfijnen, afdichten, dempen, versterken en beschermen van de verschillende systemen. Aandelen worden als SIKA verhandeld op de Zwitserse beurs. Het bedrijf is opgericht in 1910.
Dochter is het ook al bekende Sika Deutschland GmbH. Sika is via de eigen haar dochters ondertussen actief in meer dan honderd verschillende landen. De onderneming is overigens opgericht door Kaspar Winkler.