Aandelen Silgan kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Silgan aandelen? Op deze pagina kan je direct Silgan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Silgan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Silgan raadplegen. Silgan is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLGN.

Waar kan je Silgan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Silgan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Silgan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Silgan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Silgan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Silgan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Silgan

Sterke punten Silgan

 • Leidende positie in verpakkingsoplossingen: Silgan is een toonaangevende leverancier van verpakkingsoplossingen voor de consumentenindustrie. Het bedrijf biedt een breed scala aan verpakkingsproducten, zoals blikjes, doppen en kunststofverpakkingen.
 • Diversificatie van klanten en sectoren: Silgan bedient een gevarieerde klantenbasis in verschillende sectoren, waaronder voedsel en dranken, gezondheidszorg en industriële producten. Deze diversificatie vermindert het risico van afhankelijkheid van een enkele industrie.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Silgan heeft een wereldwijde aanwezigheid met productie- en distributiefaciliteiten over de hele wereld. Dit stelt het bedrijf in staat om te profiteren van groeimogelijkheden in verschillende markten en regio’s.
 • Innovatie en productontwikkeling: Silgan investeert in innovatie en productontwikkeling om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen. Het bedrijf streeft naar het leveren van hoogwaardige en duurzame verpakkingsoplossingen die tegemoetkomen aan de eisen van de markt.

Zwakke punten Silgan

 • Afhankelijkheid van grondstoffenprijzen: Silgan is afhankelijk van de prijzen van grondstoffen, zoals aluminium en kunststof, die gebruikt worden in de productie van verpakkingsmaterialen. Schommelingen in de grondstoffenprijzen kunnen invloed hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.
 • Concurrentie en prijsdruk: De markt voor verpakkingsoplossingen is competitief, met veel spelers die strijden om klanten. Concurrentie en prijsdruk kunnen van invloed zijn op de winstmarges en groeimogelijkheden van Silgan.
 • Regelgevingsrisico’s: Als producent van verpakkingsmaterialen moet Silgan voldoen aan regelgeving en normen met betrekking tot voedselveiligheid, milieubescherming en productkwaliteit. Veranderingen in regelgeving kunnen invloed hebben op de activiteiten en kosten van het bedrijf.
 • Impact van economische omstandigheden: De vraag naar verpakkingsoplossingen kan worden beïnvloed door economische omstandigheden en consumentengedrag. Een zwakkere economie kan de vraag verminderen, wat de resultaten van Silgan kan beïnvloeden.

Over Silgan

Silgan is een productiebedrijf dat gevestigd is in Stamford in de staat Connecticut en dat gespecialiseerd is in het maken van verpakkingen voor consumentengoederen. De onderneming is er al vanaf 1967 en werd gesticht door twee voormalig managers van Continental Can.

Op de Nasdaq staan de aandelen genoteerd als SLGN.  D. Greg Horrigan en Phil Silver gelden als oprichters van Silgan. De aandelen van Silgan staan op de Nasdaq genoteerd als SLGN. Bekende dochteronderneming van Silgan is wel Silgan Containers. De werkzaamheden spelen zich met name af in Noord Amerika en Europa.

Silgan

Wel of niet aandelen Silgan kopen?

Dus je denkt erover om aandelen van Silgan te kopen? Laten we eens kijken naar de factoren die je kunt overwegen bij het nemen van deze beslissing.

Silgan is een bedrijf dat verpakkingsoplossingen biedt voor de consumentenindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in producten zoals blikjes, doppen en kunststofverpakkingen. Het bedrijf heeft een solide reputatie en een divers klantenbestand in verschillende sectoren.

Als je op zoek bent naar een bedrijf met een sterke merkenportfolio en een wereldwijde aanwezigheid, kan Silgan interessant zijn. Ze hebben productie- en distributiefaciliteiten over de hele wereld en profiteren van groeimogelijkheden in verschillende markten.

Maar, zoals bij elke investering, zijn er ook enkele overwegingen. Silgan is afhankelijk van grondstoffenprijzen, zoals aluminium en kunststof, die schommelingen kunnen ondergaan. Dit kan invloed hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.

Daarnaast opereert Silgan in een competitieve markt, waarbij ze concurreren met andere verpakkingsbedrijven. Concurrentie kan leiden tot prijsdruk en uitdagingen op het gebied van klantenwerving.

Voordat je besluit aandelen van Silgan te kopen, is het belangrijk om je onderzoek te doen en je eigen risicobereidheid te beoordelen. Overweeg de sterke punten van het bedrijf, zoals hun sterke merkenportfolio en wereldwijde aanwezigheid, maar houd ook rekening met mogelijke uitdagingen, zoals prijsvolatiliteit en concurrentie.

Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen of het kopen van aandelen van Silgan past bij jouw beleggingsdoelen en risicoprofiel.