Aandelen Silgan kopen

Wil je beleggen in Silgan aandelen? Op deze pagina kan je direct Silgan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Silgan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Silgan raadplegen. Silgan is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLGN.

Waar kan je Silgan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Silgan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Silgan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Silgan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Silgan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Silgan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Silgan

Silgan is een productiebedrijf dat gevestigd is in Stamford in de staat Connecticut en dat gespecialiseerd is in het maken van verpakkingen voor consumentengoederen. De onderneming is er al vanaf 1967 en werd gesticht door twee voormalig managers van Continental Can.
Op de Nasdaq staan de aandelen genoteerd als SLGN.  D. Greg Horrigan en Phil Silver gelden als oprichters van Silgan. De aandelen van Silgan staan op de Nasdaq genoteerd als SLGN. Bekende dochteronderneming van Silgan is wel Silgan Containers. De werkzaamheden spelen zich met name af in Noord Amerika en Europa.