Aandelen Silicon Laboratories kopen

Wil je beleggen in Silicon Laboratories aandelen? Op deze pagina kan je direct Silicon Laboratories aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Silicon Laboratories. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Silicon Laboratories raadplegen. Silicon Laboratories is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLAB.

Waar kan je Silicon Laboratories aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Silicon Laboratories kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Silicon Laboratories?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Silicon Laboratories. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Silicon Laboratories?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Silicon Laboratories? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Silicon Laboratories

Silicon Laboratories is een wereldwijd opererend technologiebedrijf. Het produceert halfgeleiders en daarnaast silicium apparaten en het ontwerpt en produceert software speciaal voor elektronica en ontwerpingenieurs. Specifieker houdt het bedrijf zich bezig met microcontrollers, een draadloos systeem op chips, timing apparaten en digitale isolatie apparaten, net als sensoren en broadcast apparatuur.
De aandelen van de onderneming staan als SLAB genoteerd aan de Nasdaq. Het hoofdkwartier van Silicon Laboratories is gevestigd in Austin in de Amerikaanse staat Texas en het bedrijf werd in 1996 opgericht. Daarnaast is het bedrijf ook een S&P 400 component.