Aandelen Simon Property kopen

Wil je beleggen in Simon Property aandelen? Op deze pagina kan je direct Simon Property aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Simon Property. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Simon Property raadplegen. Simon Property is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPG.

Waar kan je Simon Property aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Simon Property kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Simon Property?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Simon Property. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Simon Property?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Simon Property? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Simon Property

Simon Property geldt als de grootste exploitant van winkelcentra in de Verenigde Staten. Daarnaast geldt het eveneens als het grootste investeringsfonds voor winkelvastgoed. Het commercieel vastgoedbedrijf heeft de werkzaamheden specifiek onderverdeeld in de divisies winkelvastgoedplatforms, regionale winkelcentra, premium outlet centra, The Mills, community en lifestyle centra en internationale eigendommen.
Simon Property heeft de beschikking over ruim driehonderd panden in binnen- en buitenland en is net het hoofdkantoor gevestigd in Indianapolis, Indiana. Simon Property wordt openbaar verhandeld op de NYSE onder het symbool SPG. In dat verband maakt het onderdeel uit van de S&P 100.