Aandelen Singapore Airlines kopen

Wil je beleggen in Singapore Airlines aandelen? Op deze pagina kan je direct Singapore Airlines aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Singapore Airlines. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Singapore Airlines raadplegen. Singapore Airlines is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool C6L.SGX.

Waar kan je Singapore Airlines aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Singapore Airlines kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Singapore Airlines?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Singapore Airlines. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Singapore Airlines?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Singapore Airlines? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Singapore Airlines is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Singapore Airlines.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Singapore Airlines

Singapore Airlines is de wereldwijd bekende nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore. In Changi is de thuisbasis van Singapore Airlines gevestigd. Changi is ook meteen de naam van het internationale vliegveld. Singapore Airlines is vanaf het jaar 2000 een onderdeel van de Luchtvaartalliantie Star Alliance.
Bekende dochteronderneming van Singapore Airlines is zeker SilkAir, een maatschappij die hoofdzakelijk regionale vluchten verzorgt.  De aandelen van de onderneming worden op de beurs van Singapore verhandeld met als aanduiding CBL. Singapore Airlines heeft een vloot met 108 vliegtuigen. Behalve SilkAir zijn ook Scoot en Vistera bekende dochterondernemingen.