Aandelen SingTel kopen

Wil je beleggen in SingTel aandelen? Op deze pagina kan je direct SingTel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SingTel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SingTel raadplegen. SingTel is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool *.

Waar kan je SingTel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SingTel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SingTel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SingTel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SingTel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SingTel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SingTel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SingTel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SingTel

Singapore Telecommunications Limited, dat is waar Sing Tel voor staat. Het is een volledig op en in Singapore gevestigde telecommunicatie gericht conglomeraat. Het is meteen ook een van de vier belangrijkste spelers binnen de telecommunicatie van het land.
De aandelen van Sing Tel worden als Z74 verhandeld op de beurs van Singapore. Optus, Bharti Airtel en NCS zijn belangrijke dochterondernemingen van deze gigant op het gebed van telecommunicatie. Moedermaatschappij van Sing Tel is Temasek Holdings. Na de oprichting in 1888 nam het bedrijf in sneltreinvaart allerlei andere aanbieders over en ondertussen heeft het behalve in Singapore ook voet aan de grond in Australië.