Aandelen Sinopec kopen

Wil je beleggen in Sinopec aandelen? Op deze pagina kan je direct Sinopec aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sinopec. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sinopec raadplegen. Sinopec is een aandeel uit China. Het aandeel wordt verhandeld in Renminbi aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0386.HK.

Waar kan je Sinopec aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sinopec kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
Gratis trackers voor China
0,2% met CHN 50,00 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sinopec?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sinopec. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sinopec?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sinopec? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sinopec is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sinopec.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sinopec

De volledige naam van Sinopec is China Petroleum & Chemical Corporation. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Peking en het bedrijf werd in het jaar 2000 opgericht. Thans geldt het als de op 1 na grootste olieproducent van China. De aandelen worden onder de vermelding 600028 verhandeld op de beurs.
In China International United Petroleum & Chemicals heeft Sinopec de bekendste dochteronderneming. Moederbedrijven van Sinopec zijn China Petrochemical Corporation en Sasac.  Sinopec heeft ongeveer de helft van de raffinagecapaciteit van China in het bezit. Een deel van de producten uit de raffinaderijen wordt verder verwerkt tot chemicaliën overigens.