Aandelen SITE kopen

Wil je beleggen in SITE aandelen? Op deze pagina kan je direct SITE aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SITE. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SITE raadplegen. SITE is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SITC.

Waar kan je SITE aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SITE kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SITE?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SITE. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SITE?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SITE? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf SITE

SITE staat voor SiteOne Landscape Supply en is met het hoofdkantoor gevestigd in Roswell, Georgia. SITE ontstond in 2001 en het is behalve in de Verenigde Staten tegenwoordig ook in Canada actief. SITE zorgt vooral voor de strakke grasmatten op onder meer golfbanen.
SITE levert landschapsbenodigdheden aan professionals op het gebied van het inrichten van landschappen. De producten worden met name gebruikt voor het onderhoud van het gazon, het onderhoud van tuinen en zeker ook golfbanen en andere buitenruimtes. De aandelen van SITE worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SITE.

Over het bedrijf Dollar General

Dollar General bezit een keten van discountwinkels. Het is met het hoofdkantoor gevestigd in de staat Tennessee. Dollar General beschikt over vijftienduizend winkels in de Verenigde Staten. Het wordt als DG openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange.
Het bedrijf is ook S&P 500 component. Al in 1939 zag Dollar General het levenslicht, al heette het bedrijf aanvankelijk J.L.Turner & Son. Dollar General verkoopt onder meer kleding, schoonmaakspullen, gezondheids- en verzorgingsproducten, speelgoed en seizoenproducten. Dollar General heeft in Dollar Financial, Dollar Globe en Dolgencorp een aantal zeer interessante dochterondernemingen.