Aandelen Six Flags kopen

Wil je beleggen in Six Flags aandelen? Op deze pagina kan je direct Six Flags aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Six Flags. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Six Flags raadplegen. Six Flags is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SIX.

Waar kan je Six Flags aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Six Flags kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Six Flags?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Six Flags. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Six Flags?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Six Flags? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Six Flags

Six Flags is de op een na grootste pretparkgroep in de Verenigde Staten met ongeveer veertig themaparken. Daarvan staan twee slechts niet in Amerika; een in Mexico en een in Canada. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als SIX.
Six Flags staat voor de zes vlaggen van Texas; die van Spanje, Frankrijk, Mexico, de Love Star Flag, de vlag van Amerika en de vlag van de geconfedereerde staten van Amerika. Het eerste park van Six Flags was overigens Six Flags over Texas. Six Flags richt zich met de parken specifiek op adolescenten.