Aandelen Skanska kopen

Wil je beleggen in Skanska aandelen? Op deze pagina kan je direct Skanska aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Skanska. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Skanska raadplegen. Skanska is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SKA-B.ST.

Waar kan je Skanska aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Skanska kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Skanska?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Skanska. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Skanska?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Skanska? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Skanska is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Skanska.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Skanska

Skanska is een internationaal opererend bouw- en ontwikkelingsbedrijf. Het geldt in zijn branche als de op 5 na grootste bouwbedrijven ter wereld. De aandelen worden verhandeld als SVA-B op de beurs van Stockholm. Rudolf Frederik Berg geldt als grondlegger van de succesvolle onderneming.
Bekende dochteronderneming van Skanska is Skanska USA Building. Goed te weten is dat het bedrijf eveneens is genoteerd aan de Nasdaq. Skanska nam al bekende projecten voor zijn rekening en renoveerde bijvoorbeeld het hoofkantoor van de Verenigde Naties, het World Trade Center en het bekende MetLife stadion.