Aandelen SKF kopen

Wil je beleggen in SKF aandelen? Op deze pagina kan je direct SKF aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SKF. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SKF raadplegen. SKF is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SKF-B.ST.

Waar kan je SKF aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SKF kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SKF?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SKF. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SKF?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SKF? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SKF is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SKF.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SKF

Svenska Kugellagerfabriken, dat is waar de afkorting SKF voor staat. Het bedrijf werd in 1907 opgericht en is een mutinational die onder meer kogellagers en afdichtingen en smeermiddelen produceert. Ook het bekende automerk Volvo is onder de vleugels van SKF groot geworden. SKF stond nadrukkelijk aan de wieg van de ontwikkeling van kogellagers met meerdere rijen kogels. Deze kogellagers noemt men wel zelfrichtend.
De aandelen van de onderneming staan vermeldt aan de beurs van Stockholm als SKF-B. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Gotenburg en eigenaar van SKF is de Foundation Asset Management.