Aandelen SL Green Realty kopen

Wil je beleggen in SL Green Realty aandelen? Op deze pagina kan je direct SL Green Realty aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SL Green Realty. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SL Green Realty raadplegen. SL Green Realty is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLG.

Waar kan je SL Green Realty aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SL Green Realty kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SL Green Realty?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SL Green Realty. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SL Green Realty?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SL Green Realty? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SL Green Realty

In 1997 richtte Stephen L. Green Green Realty op. Hij vestigde zich met zijn bedrijf in New York City en de aandelen van de onderneming worden openbaar verhandeld als SLG. New York City is nog steeds de plek waarvandaan de zaken gecoördineerd worden.
Green Realty is een investeringsmaatschappij voor onroerend goed. Het pleegt met name investeringen in kantoorgebouwen en winkelcentra in New York City. Eind vorig jaar had het 43 panden en in totaal 14.438.964 vierkante voet aan ruimte. Met Astor Plaza, One Vanderbilt en Pershing Square Building heeft het een aantal opvallende en karakteristieke, herkenbare eigendommen in het bezit.