Aandelen Slack kopen

Wil je beleggen in Slack aandelen? Op deze pagina kan je direct Slack aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Slack. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Slack raadplegen. Slack is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WORK.

Waar kan je Slack aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Slack kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Slack?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Slack. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Slack?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Slack? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Slack

Slack is een softwarebedrijf dat in het jaar 2009 werd opgericht en dat gevestigd is in Vancouver in Canada. Achter het bedrijf zitten dezelfde mensen als die van Flickr een groot succes maakten.
Slack is ook het product dat als communicatie hulpmiddel ingezet kan worden. Via chatgesprekken kan de samenwerking binnen teams en groepen bevorderd worden. De eerste versie van Slack was er in 2013 en diende in eerste instantie vooral als een interne tool voor het bedrijf. Het programma is geschreven in Electron. De aandelen van Slack worden overigens openbaar verhandeld als WORK op de New York Stock Exchange.