Aandelen SLM kopen

Wil je beleggen in SLM aandelen? Op deze pagina kan je direct SLM aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SLM. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SLM raadplegen. SLM is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLM.

Waar kan je SLM aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SLM kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SLM?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SLM. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SLM?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SLM? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf SLM

SLM is een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf dat zich met name bezighoudt met consumentenbankieren. De onderneming werd opgericht in 1972. SLM was de eerste overheidsentiteit die federale onderwijsleningen aanbood.
Het hoofdkwartier van SLM is gevestigd in Newark in Delaware. Het bedrijf staat als SLM genoteerd op de Nasdaq en is bovendien ook een S&P 400 component. In Upromise en SLM Trust heeft het twee bekende dochterondernemingen. In de volksmond staat het bedrijf overigens bekend als Sallie Mae. Niet voor niets luistert een andere dochteronderneming van SLM naar de naam Sallie Mae Bank.