Aandelen Sm Energy kopen

Wil je beleggen in Sm Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Sm Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sm Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sm Energy raadplegen. Sm Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SM.

Waar kan je Sm Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sm Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sm Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sm Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sm Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sm Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SM Energy

SM Energy is elke dag opnieuw bezig met de exploratie van koolwaterstoffen. De activiteiten vinden met name plaats in Delaware terwijl het hoofdkantoor van de onderneming gevestigd is in Denver, Colorado.
Tot 2010 stond het bedrijf bekend onder de naam St. Maryland & Exploration Company. Tegenwoordig worden de aandelen op de New York Stock Exchange verhandeld als SM. De eerste voorloper van de ondernemer zag al in 1908 het levenslicht en bekende dochteronderneming is wel JPM EOC Opal. SM Energy werd opgericht in 1908 en is een S&P 600 component.