Aandelen SMA Solar Technology kopen

Wil je beleggen in SMA Solar Technology aandelen? Op deze pagina kan je direct SMA Solar Technology aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SMA Solar Technology. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SMA Solar Technology raadplegen. SMA Solar Technology is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool S92.DE.

Waar kan je SMA Solar Technology aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SMA Solar Technology kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SMA Solar Technology?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SMA Solar Technology. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SMA Solar Technology?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SMA Solar Technology? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SMA Solar Technology is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SMA Solar Technology.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over SMA Solar Technology

SMA Solar Technology is een Duitse producent van net gekoppelde omvormers, van stand-alone en ook de bekende off-grid systemen. SMA Solar Technology geldt al enige tijd als marktleider op het gebied van omvormers. De afkorting SMA staat overigens voor System-, Mess und Anlagentechnik.
 
De aandelen van het succesvolle SMA Solar Technology worden onder de aanduiding S92 op de Deutsche Börse in Frankfurt verhandeld. Het hoofdkwartier van het bedrijf staat in Niesetal en SMA Solar Technology is vanaf 1981 actief. Coneva GmbH is een bekende dochteronderneming van SMA Solar Technology.