Aandelen SmileDirectClub kopen

Wil je beleggen in SmileDirectClub aandelen? Op deze pagina kan je direct SmileDirectClub aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SmileDirectClub. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SmileDirectClub raadplegen. SmileDirectClub is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SDC.

Waar kan je SmileDirectClub aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SmileDirectClub kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SmileDirectClub?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SmileDirectClub. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SmileDirectClub?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SmileDirectClub? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse SmileDirectClub

Sterke punten SmileDirectClub

 • Innovatieve benadering: SmileDirectClub biedt teledentale diensten, waarmee mensen op maat gemaakte aligners kunnen krijgen zonder traditionele beugels. Deze innovatieve benadering spreekt een breed publiek aan.
 • Groeipotentieel: Het bedrijf opereert in een groeiende markt, waarin steeds meer mensen streven naar een mooie glimlach en verbeterde esthetiek. Dit biedt kansen voor SmileDirectClub om zijn klantenbestand uit te breiden.
 • Toegankelijkheid en gemak: Door teledentale diensten aan te bieden, maakt SmileDirectClub orthodontische zorg toegankelijker en handiger voor mensen die moeite hebben met het bezoeken van traditionele tandheelkundige praktijken.
 • Sterke merkbekendheid: SmileDirectClub heeft een sterke merkbekendheid opgebouwd, mede dankzij marketingcampagnes en samenwerkingen met bekende influencers en beroemdheden.

Zwakke punten SmileDirectClub

 • Wettelijke en regelgevende uitdagingen: SmileDirectClub heeft te maken met regelgevende kwesties en wettelijke uitdagingen, aangezien de teledentale industrie wordt geconfronteerd met verschillende voorschriften en normen in verschillende rechtsgebieden.
 • Concurrentie: Er zijn andere teledentale bedrijven en traditionele tandheelkundige praktijken die concurreren met SmileDirectClub. Dit kan leiden tot prijsconcurrentie en een uitdaging vormen voor het behouden van marktaandeel.
 • Klanttevredenheid en risico’s: Hoewel veel klanten positieve ervaringen hebben met SmileDirectClub, zijn er ook enkele klachten geweest over de kwaliteit van de behandeling en het gebrek aan direct persoonlijk contact met een tandarts.
 • Afhankelijkheid van technologie: SmileDirectClub is sterk afhankelijk van technologieën zoals 3D-scanning en telecommunicatie om de diensten aan te bieden. Technologische storingen kunnen de bedrijfsvoering beïnvloeden.

Over SmileDirectClub

SmileDirectClub is een tand deskundig bedrijf. De onderneming zag in 2014 het levenslicht met speciale dank aan Jordan Kutzman en Alex Fenkell. Het hoofdkwartier is gevestigd n Nashville in de staat Tennessee. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als SDC.

SmileDirectClub produceert onder meer 3D-geprinte aligners, die stevig concurreren met de traditionele beugels. Met Invisalion biedt SmileDirectClub ook al duidelijke uitlijningsmogelijkheden. Er is steeds sprake van virtueel contact met de medewerkers van de SmileDirectClub overigens, waarmee het bedrijf ook al trendsetter was. De onderneming werkt ondertussen met ruim 200 professionals op het gebied van mond en tand.

aandeel smile direct club kopen

Wel of niet aandelen SmileDirectClub kopen?

Je vraagt je misschien af of het een goed idee is om aandelen te kopen van SmileDirectClub. Laten we eens kijken naar enkele dingen die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing.

SmileDirectClub is een bedrijf dat bekend staat om zijn teledentale diensten. Ze bieden op maat gemaakte aligners om mensen te helpen hun glimlach te verbeteren zonder traditionele beugels. Dit is zeker een interessant en innovatief concept.

Een van de sterke punten van SmileDirectClub is hun groeipotentieel. Ze opereren in een groeiende markt waar mensen steeds meer waarde hechten aan hun glimlach en esthetische tandheelkunde. Dit kan kansen bieden voor het bedrijf om uit te breiden en meer klanten aan te trekken.

Natuurlijk zijn er ook enkele risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van SmileDirectClub. Ze hebben te maken met concurrentie van andere teledentale bedrijven en traditionele tandheelkundige praktijken. Bovendien zijn er wettelijke en regelgevende kwesties waarmee ze te maken kunnen krijgen.

Als je geïnteresseerd bent in de tandheelkundige industrie en gelooft in het potentieel van teledentale diensten, kan het kopen van aandelen van SmileDirectClub aantrekkelijk zijn. Maar onthoud dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt, dus doe je huiswerk en praat met een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt.