Aandelen SmileDirectClub kopen

Wil je beleggen in SmileDirectClub aandelen? Op deze pagina kan je direct SmileDirectClub aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SmileDirectClub. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SmileDirectClub raadplegen. SmileDirectClub is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SDC.

Waar kan je SmileDirectClub aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SmileDirectClub kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SmileDirectClub?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SmileDirectClub. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SmileDirectClub?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SmileDirectClub? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SmileDirectClub

SmileDirectClub is een tand deskundig bedrijf. De onderneming zag in 2014 het levenslicht met speciale dank aan Jordan Kutzman en Alex Fenkell. Het hoofdkwartier is gevestigd n Nashville in de staat Tennessee. De aandelen staan op de Nasdaq genoteerd als SDC.
SmileDirectClub produceert onder meer 3D-geprinte aligners, die stevig concurreren met de traditionele beugels. Met Invisalion biedt SmileDirectClub ook al duidelijke uitlijningsmogelijkheden. Er is steeds sprake van virtueel contact met de medewerkers van de SmileDirectClub overigens, waarmee het bedrijf ook al trendsetter was. De onderneming werkt ondertussen met ruim 200 professionals op het gebied van mond en tand.