Aandelen Smith [A.O.] kopen

Wil je beleggen in Smith [A.O.] aandelen? Op deze pagina kan je direct Smith [A.O.] aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Smith [A.O.]. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Smith [A.O.] raadplegen. Smith [A.O.] is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AOS.

Waar kan je Smith [A.O.] aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Smith [A.O.] kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Smith [A.O.]?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Smith [A.O.]. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Smith [A.O.]?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Smith [A.O.]? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Smith A.O.

A.O. Smith Corporation heeft aandelen die openbaar verhandeld worden als AOS op de New York Stock Exchange. In Milwaukee in de staat Wisconsin staat het hoofdkwartier van de zeer succesvolle Amerikaanse onderneming. Aan de wieg van het bedrijf staat, en dat niet geheel verrassend, oprichter Arthur Oliver Smith.
Het bedrijf heeft een rijke historie want Smith richtte het bedrijf al in het jaar 1874 op. De onderneming kent de onderdelen elektromotor, Smith Fiberglass en waterverwarming en Water Products. Bekende dochters zijn Lochinvar LLC en zeker ook State Industries Inc.