Aandelen Smith & Nephew kopen

Wil je beleggen in Smith & Nephew aandelen? Op deze pagina kan je direct Smith & Nephew aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Smith & Nephew. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Smith & Nephew raadplegen. Smith & Nephew is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SN-L.

Waar kan je Smith & Nephew aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Smith & Nephew kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Smith & Nephew?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Smith & Nephew. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Smith & Nephew?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Smith & Nephew? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Smith & Nephew is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Smith & Nephew.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Smith & Nephew

Smith & Nephew is een multinational die zich heeft toegelegd op medische apparatuur. Het hoofdkwartier is gevestigd in het Engelse Watford. Op de Londense beurs worden de aandelen van het bedrijf als SN verhandeld. Thomas James Smith is de grondlegger van de onderneming, dat in Arthro Care en Smith & Nephew Medical belangrijke dochters heeft.
Ondertussen is het bedrijf werkzaam in 120 landen. Het is overigens ook bekend als een FTSE 100 component en behalve in Londen worden de aandelen ook in New York verhandeld. Smith & Nephew stam al uit 1896.