Aandelen Smith & Nephew kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Smith & Nephew aandelen? Op deze pagina kan je direct Smith & Nephew aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Smith & Nephew. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Smith & Nephew raadplegen. Smith & Nephew is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SN-L.

Waar kan je Smith & Nephew aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Smith & Nephew kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Smith & Nephew?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Smith & Nephew. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Smith & Nephew?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Smith & Nephew? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Smith & Nephew is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Smith & Nephew.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Smith & Nephew

Sterke punten:

 • Wereldwijd toonaangevend: Smith & Nephew is een toonaangevend bedrijf in de medische hulpmiddelenindustrie en heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid.
 • Diversificatie van productlijnen: Het bedrijf heeft een brede productportfolio, waaronder orthopedische hulpmiddelen, wondbehandelingen en sportgeneeskunde, wat zorgt voor een stabiele bron van inkomsten.
 • Gericht op innovatie: Smith & Nephew investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en technologieën te ontwikkelen die de patiëntenzorg verbeteren en de concurrentiepositie versterken.
 • Solide financiële positie: Het bedrijf heeft een gezonde balans met een goede kasstroom en een lage schuldpositie.

Zwakke punten:

 • Regulatoire risico’s: De medische hulpmiddelenindustrie is sterk gereguleerd, wat een risico kan vormen voor Smith & Nephew en haar investeerders.
 • Concurrentiedruk: Er zijn veel concurrenten in de medische hulpmiddelenindustrie, waardoor Smith & Nephew voortdurend moet blijven innoveren en zich moet aanpassen om concurrerend te blijven.
 • Valutaire risico’s: Smith & Nephew heeft een wereldwijde aanwezigheid en is afhankelijk van wisselkoersen, wat een risico kan vormen voor de winstgevendheid van het bedrijf.

Over Smith & Nephew

Smith & Nephew is een multinational die zich heeft toegelegd op medische apparatuur. Het hoofdkwartier is gevestigd in het Engelse Watford. Op de Londense beurs worden de aandelen van het bedrijf als SN verhandeld. Thomas James Smith is de grondlegger van de onderneming, dat in Arthro Care en Smith & Nephew Medical belangrijke dochters heeft.

Ondertussen is het bedrijf werkzaam in 120 landen. Het is overigens ook bekend als een FTSE 100 component en behalve in Londen worden de aandelen ook in New York verhandeld. Smith & Nephew stam al uit 1896.

aandeel smith and nephew kopen

Wel of niet aandelen Smith & Nephew kopen?

Als je overweegt om te investeren in de aandelenmarkt, is het belangrijk om de sterke en zwakke punten van het bedrijf te overwegen voordat je een beslissing neemt. In dit artikel analyseren we Smith & Nephew, een toonaangevend bedrijf in de medische hulpmiddelenindustrie.

Een van de sterke punten van Smith & Nephew is dat het bedrijf wereldwijd toonaangevend is in de medische hulpmiddelenindustrie. Het heeft een brede productportfolio en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en technologieën te ontwikkelen die de patiëntenzorg verbeteren en de concurrentiepositie versterken. Bovendien heeft het bedrijf een solide financiële positie met een goede kasstroom en een lage schuldpositie.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zwakke punten waar rekening mee moet worden gehouden. Zo is de medische hulpmiddelenindustrie sterk gereguleerd, wat een risico kan vormen voor Smith & Nephew en haar investeerders. Daarnaast is er veel concurrentiedruk in de industrie, wat betekent dat het bedrijf voortdurend moet blijven innoveren en zich moet aanpassen om concurrerend te blijven.

Al met al kan het investeren in Smith & Nephew een goede keuze zijn vanwege de sterke positie van het bedrijf in de medische hulpmiddelenindustrie en de focus op innovatie. Echter, de regulatoire risico’s en concurrentiedruk moeten niet over het hoofd worden gezien bij het maken van een investeringsbeslissing.