Aandelen Smiths kopen

Wil je beleggen in Smiths aandelen? Op deze pagina kan je direct Smiths aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Smiths. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Smiths raadplegen. Smiths is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SMIN-L.

Waar kan je Smiths aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Smiths kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Smiths?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Smiths. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Smiths?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Smiths? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Smiths is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Smiths.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Smiths

Smiths heette aanvankelijk Smith’s Food & Drug en is een zeer bekende supermarktketen. Het bedrijf zag in 1911 in Birmingham City, Utah het levenslicht. Oprichter was destijds Lorenzo Smith. Smiths geldt tegenwoordig als een dochteronderneming van Kroger en moet gezien worden als een zeer prominente regionale supermarktketen.
Smiths is met name actief in Utah, Nevada. New Mexico, Montana, Idaho, Wyoning en ook Salt Lake City. Het bedrijf is onderverdeeld in twee divisies: Smiths Food & Drug en Smiths Express. Het hoofdkwartier vind je in Utah.