Aandelen Smiths kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Smiths aandelen? Op deze pagina kan je direct Smiths aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Smiths. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Smiths raadplegen. Smiths is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SMIN-L.

Waar kan je Smiths aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Smiths kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Smiths?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Smiths. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Smiths?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Smiths? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Smiths is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Smiths.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Smiths

Sterke punten:

  • Wereldwijde aanwezigheid: Smiths heeft een wereldwijd bereik met activiteiten in meer dan 50 landen, waardoor het bedrijf goed gepositioneerd is om te profiteren van groeiende markten en een breed scala aan klanten te bedienen.
  • Diversificatie: Het bedrijf heeft een breed scala aan producten en diensten in verschillende sectoren, zoals medische hulpmiddelen, defensie en luchtvaart, wat het risico van eenzijdige afhankelijkheid van een enkele sector vermindert.
  • Innovatie: Smiths investeert in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en technologieën te ontwikkelen die de concurrentiepositie verbeteren en de vraag van klanten kunnen stimuleren.

Zwakke punten:

  • Regelgevingsrisico’s: De sectoren waarin Smiths actief is, zijn sterk gereguleerd, wat een risico kan vormen voor het bedrijf en haar investeerders.
  • Concurrentie: De sectoren waarin Smiths actief is, hebben te maken met aanzienlijke concurrentiedruk van andere grote spelers, wat een impact kan hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.
  • Valutarisico: Het bedrijf heeft activiteiten over de hele wereld, waardoor het gevoelig is voor valutaschommelingen en blootstelling heeft aan valutarisico’s.

Over Smiths

Smiths heette aanvankelijk Smith’s Food & Drug en is een zeer bekende supermarktketen. Het bedrijf zag in 1911 in Birmingham City, Utah het levenslicht. Oprichter was destijds Lorenzo Smith. Smiths geldt tegenwoordig als een dochteronderneming van Kroger en moet gezien worden als een zeer prominente regionale supermarktketen.

Smiths is met name actief in Utah, Nevada. New Mexico, Montana, Idaho, Wyoning en ook Salt Lake City. Het bedrijf is onderverdeeld in twee divisies: Smiths Food & Drug en Smiths Express. Het hoofdkwartier vind je in Utah.

aandeel smiths kopen

Wel of niet aandelen Smiths kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, kan Smiths een interessante optie zijn. Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid en is actief in verschillende sectoren, waaronder medische hulpmiddelen, defensie en luchtvaart. Dit diversificatiebeleid kan gunstig zijn voor investeerders die willen profiteren van een breed scala aan markten en klanten.

Een ander positief aspect van Smiths is de nadruk op innovatie. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en technologieën te ontwikkelen die de concurrentiepositie verbeteren en de vraag van klanten kunnen stimuleren.

Maar er zijn ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in Smiths. De sectoren waarin het bedrijf actief is, zijn sterk gereguleerd en hebben te maken met aanzienlijke concurrentiedruk van andere grote spelers. Dit kan een impact hebben op de winstgevendheid van het bedrijf. Bovendien heeft Smiths activiteiten over de hele wereld, waardoor het gevoelig is voor valutaschommelingen en blootstelling heeft aan valutarisico’s.

In het kort, als je op zoek bent naar een aandeel met diversificatie, innovatie en een wereldwijd bereik, kan Smiths een goede optie zijn. Maar houd er rekening mee dat er ook risico’s aan verbonden zijn en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen voordat je besluit te investeren.