Aandelen Snam kopen

Wil je beleggen in Snam aandelen? Op deze pagina kan je direct Snam aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Snam. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Snam raadplegen. Snam is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SRG-I.

Waar kan je Snam aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Snam kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Snam?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Snam. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Snam?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Snam? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Snam is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Snam.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Snam

Snam staat voor Societa Nazionale Metarodetto. Het bedrijf is onder andere de trotse eigenaar van het Italiaanse gas transportnetwerk. Het Italiaanse bedrijf werkt binnen Europa nauw samen met de Belgische broer Fluxys en is wat betreft de activiteiten wel enigszins te vergelijken met wat de Gasunie in Nederland is. Snam is overigens in het bezit van pijpleidingen, gasopslagplaatsen en lng terminals.
De aandelen van Snam staan op de Borsa Italia genoteerd als SRG en de hoofdzetel vind je in San Donato Milanese. Snam werd in 1941 opgericht en bekende dochterondernemingen zijn Stogit en Snam4mobility.