Aandelen Snap-On kopen

Wil je beleggen in Snap-On aandelen? Op deze pagina kan je direct Snap-On aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Snap-On. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Snap-On raadplegen. Snap-On is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SNA.

Waar kan je Snap-On aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Snap-On kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Snap-On?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Snap-On. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Snap-On?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Snap-On? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Snap-on

Snap-on is een Amerikaanse ontwerper en fabrikant van zeer hoogwaardige gereedschappen en apparaten die met name gebruikt worden in de transportwereld net als binnen de automobielindustrie. Ook de zwaardere industrie, scheep- en luchtvaart en de spoorwegsector maakt gretig gebruik van de diensten van Snap-on.
De aandelen van Snap-on worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SNA. Het hoofdkantoor van Snap-on is te vinden in Kenosha in Wisconsin en aan de wieg van de onderneming stonden William en Bill Seidemann, samen met een andere zakenman die luisterde naar de naam Johnson.