Aandelen Snap kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Snap aandelen? Op deze pagina kan je direct Snap aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Snap. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Snap raadplegen. Snap is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SNAP.

Waar kan je Snap aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Snap kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Snap?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Snap. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Snap?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Snap? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Snap

Sterke punten Snap:

 • Populaire sociale media-app: Snap is de ontwikkelaar van Snapchat, een populaire app waarmee gebruikers foto’s en video’s kunnen delen met vrienden en volgers.
 • Groeiend gebruikersbestand: Het aantal actieve gebruikers van Snapchat blijft groeien, waardoor Snap een grote gebruikersbasis heeft om advertenties aan te bieden.
 • Innovatieve functies: Het bedrijf heeft voortdurend nieuwe functies en updates geïntroduceerd om gebruikers te betrekken en relevant te blijven in een competitieve markt.
 • Advertentiepotentieel: Snap heeft mogelijkheden voor adverteerders om gerichte advertenties te plaatsen en te profiteren van de betrokkenheid van gebruikers op het platform.

Zwakke punten Snap:

 • Concurrentie van andere sociale media: Snap staat tegenover sterke concurrentie van andere sociale media-platforms, zoals Instagram en TikTok, die vergelijkbare functies bieden.
 • Volatiliteit van inkomsten: Snap genereert het grootste deel van zijn inkomsten uit advertenties, waardoor het afhankelijk is van de uitgaven van adverteerders, die kunnen fluctueren.
 • Privacy- en beveiligingszorgen: Gebruikersgegevens en privacy zijn voortdurend onderwerp van zorg, en eventuele inbreuken op privacy kunnen het vertrouwen van gebruikers schaden.
 • Monetisatie-uitdagingen: Hoewel Snap een groot gebruikersbestand heeft, heeft het moeite gehad om consistent winstgevend te zijn en om te zetten in stabiele inkomstenstromen.

Over Snap

Snap is een Amerikaans bedrijf dat in 2011 opgericht werd. De hoofdzetel is gevestigd in Los Angeles en de onderneming heeft vier belangrijke producten: Snapchat, Spectacles, Mitmoji en Zenly. Het bedrijf heette eerst Snapchat Inc en kreeg in 2016 de huidige naam. Snapchat is de mobiele toepassing voor het versturen van afbeeldingen die na luttele seconden weer uit het oog van de ontvanger verdwijnen.

Op de New York Stock Exchange worden aandelen Snap openbaar verhandeld als SNAP. De hoofdvestiging van Snap vind je in Santa Monica in Californië. Aan de wieg van het zeer succesvolle Snap stonden Evan Spiegel, Bobby Murphy en Reggie Brann.

Snap

Wel of niet aandelen Snap kopen?

Twijfel je of je aandelen van Snap moet kopen? Laten we eens kijken naar een paar dingen waar je op kunt letten voordat je deze beslissing neemt.

Snap is het bedrijf achter de populaire sociale media-app Snapchat. Ze bieden een platform waar gebruikers foto’s en video’s kunnen delen die na verloop van tijd verdwijnen.

Als je een fan bent van sociale media en gelooft in het potentieel van Snap, kan het kopen van aandelen aantrekkelijk lijken. Het kan een manier zijn om te profiteren van het succes van het bedrijf en te investeren in de wereld van digitale communicatie.

Maar voordat je je zuurverdiende geld investeert, is het belangrijk om te onthouden dat beleggen risico’s met zich meebrengt. De waarde van aandelen kan sterk fluctueren en het is mogelijk om geld te verliezen.

Daarnaast moet je ook rekening houden met de concurrentie in de snel evoluerende sociale mediawereld. Andere platforms kunnen opkomen en de populariteit van Snapchat kan veranderen.

Voordat je besluit aandelen van Snap te kopen, is het verstandig om je eigen financiële situatie en beleggingsdoelen zorgvuldig te overwegen. Doe je onderzoek en raadpleeg indien nodig een financieel adviseur om weloverwogen beslissingen te nemen.

Onthoud dat beleggen altijd een persoonlijke beslissing is. Zorg ervoor dat het kopen van aandelen van Snap past bij jouw risicobereidheid en beleggingsstrategie.