Aandelen Snap kopen

Wil je beleggen in Snap aandelen? Op deze pagina kan je direct Snap aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Snap. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Snap raadplegen. Snap is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SNAP.

Waar kan je Snap aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Snap kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Snap?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Snap. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Snap?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Snap? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Snap

Snap is een Amerikaans bedrijf dat in 2011 opgericht werd. De hoofdzetel is gevestigd in Los Angeles en de onderneming heeft vier belangrijke producten: Snapchat, Spectacles, Mitmoji en Zenly. Het bedrijf heette eerst Snapchat Inc en kreeg in 2016 de huidige naam. Snapchat is de mobiele toepassing voor het versturen van afbeeldingen die na luttele seconden weer uit het oog van de ontvanger verdwijnen.
Op de New York Stock Exchange worden aandelen Snap openbaar verhandeld als SNAP. De hoofdvestiging van Snap vind je in Santa Monica in Californië. Aan de wieg van het zeer succesvolle Snap stonden Evan Spiegel, Bobby Murphy en Reggie Brann.