Aandelen Sobi kopen

Wil je beleggen in Sobi aandelen? Op deze pagina kan je direct Sobi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sobi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sobi raadplegen. Sobi is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SOBI.ST.

Waar kan je Sobi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sobi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sobi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sobi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sobi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sobi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sobi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sobi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sobi

Het bedrijf dat luistert naar de naam Sobi AB is een internationaal farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op zeer speciale en specifieke behandelingen als hematologie, immunologie en andere vormen van speciale zorg. Sobi staat voor Swedish Orphan Biovitrum AB. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Het bedrijf is sinds 2010 actief. In dat jaar werd de onderneming opgericht.
Het grote Investor is ook al eigenaar van Sobi, dat de aandelen heeft genoteerd aan de Nasdaq in de Zweedse hoofdstad Stockholm. In Swedish Orphan Biovitrum Switzerland heeft het een bekende dochteronderneming.