Aandelen Sociedad Quimica kopen

Wil je beleggen in Sociedad Quimica aandelen? Op deze pagina kan je direct Sociedad Quimica aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sociedad Quimica. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sociedad Quimica raadplegen. Sociedad Quimica is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SQM.

Waar kan je Sociedad Quimica aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sociedad Quimica kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sociedad Quimica?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sociedad Quimica. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sociedad Quimica?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sociedad Quimica? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sociedad Quimica

Sociedad Quimica y Minerale de Chile is een voornaam Chileens chemisch bedrijf dat voedingsstoffen levert voor planten, maar ook jodium, lithium en industriële chemicaliën produceert en distribueert.
Sociedad Quimica wordt alom beschouwd als de grootste leverancier van lithiumproductie ter wereld. De aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SQM en het bedrijf werd in 1968 in Chili opgericht. Bekende dochterondernemingen zijn Covalent Lithium Ptu Ltd en SQM Solar S.A. De activiteiten van de onderneming concentreren zich met name rond de Atacama Dessert in Chili.