Aandelen Societe Generale kopen

Wil je beleggen in Societe Generale aandelen? Op deze pagina kan je direct Societe Generale aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Societe Generale. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Societe Generale raadplegen. Societe Generale is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool GLE.PA.

Waar kan je Societe Generale aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Societe Generale kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Societe Generale?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Societe Generale. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Societe Generale?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Societe Generale? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Societe Generale is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Societe Generale.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Societe Generale

Societe Generale is een zeer belangrijke Franse bank die al in sinds 1864 opgericht en eerst luisterde naar de officiële naam Societe Generale pour favoriser le développement du commerce et de l’industrie en France  Société Générale is specifiek actief op de consumentenmarkt en  geldt als een investeringsbank.
 
Aandelen van de Franse bank worden op Euronext Paris verhandeld als CLE. De hoofdzetel van de bank vind je in Parijs en Paulin Talabot geldt als de grondlegger van de wereldberoemde bank.  Boursorama en Crédit du Nord gelden als bekende en succesvolle dochters van Societe Generale.

Over Societe Generale Market Spread

Societe Generale is en financieel dienstverlener die in Europa, Azië, Oceanië, Afrika en Franrijk actief is.  Het biedt specifiek retail banking diensten aan particulieren professionals, lokale overheden, bedrijven en non-profit klanten. De bank is nu echter vooral  een consumenten- en investeringsbank. Paulin Talabod is de oprichter van de onderneming. 
Societe Generale biedt daarnaast ook effectendiensten als bijvoorbeeld clearing, bewaring en trustee. De historie van het bedrijf gaat terug naar 1864, het jaar dat Societe Generale opgericht werd. De hoofdzetel van de financiële dienstverlener vind je in de Franse hoofdstad Parijs.