Aandelen Sodexo kopen

Wil je beleggen in Sodexo aandelen? Op deze pagina kan je direct Sodexo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sodexo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sodexo raadplegen. Sodexo is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SW.PA.

Waar kan je Sodexo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sodexo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Sodexo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sodexo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sodexo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sodexo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sodexo is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sodexo.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sodexo

Sodexo is een bedrijf dat in 1966 gesticht werd, in Marseille om precies te zijn. Oprichter was Pierre Bellon en ondertussen is Sodexo actief in tachtig verschillende landen.  De aandelen van de onderneming worden op Euronext in Parijs verhandeld als SW. In Issy Les Moulineaux vind je het hoofdkwartier van Sodexo.
 
Sodexo kent drie divisies: de on-site services met  onder andere catering, drank- en snoepautomaten, receptie en schoonmaak, de benefit & reward services met onder meer dienstencheques en cadeaubonnen en de personal & home services in de vorm van conciërge werk en thuishulp voor ouderen.