Aandelen SoftBank Group kopen

Wil je beleggen in SoftBank Group aandelen? Op deze pagina kan je direct SoftBank Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SoftBank Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SoftBank Group raadplegen. SoftBank Group is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 9984.TY.

Waar kan je SoftBank Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SoftBank Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met JPY 500 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SoftBank Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SoftBank Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SoftBank Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SoftBank Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over SoftBank Group

SoftBank Group is een zeer bekende Japanse multinational en een conglomeraat die zich heeft toegelegd op het aanbieden van telecommunicatiemedia, e-commerce, internet, robotica, financiën en marketing. In 2017 leverden de activiteiten een positie op de Forbes Global 2000 op, de 38e plaats om precies te zijn als grootste bedrijf ter wereld.
De aandelen van SoftBank Group worden als 9984 verhandeld op de beurs in Tokio. Eigenaar van het bedrijf is Masayoshi Son. Yahoo en WeWork zijn twee meer dan bekende dochters van de succesvolle aanbieder van onder meer telecommunicatie.