Aandelen Solvay kopen

Wil je beleggen in Solvay aandelen? Op deze pagina kan je direct Solvay aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Solvay. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Solvay raadplegen. Solvay is een aandeel uit België. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Brussels Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SOLB.BR.

Waar kan je Solvay aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Solvay kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Solvay?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Solvay. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Solvay?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Solvay? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Solvay

Solvay is een bekende Belgische multinational. Het heeft zich toegelegd op met name de chemie en op plastics. Solvay is  echt een familiebedrijf. Thans heeft de familie Solvay nog steeds een kwart van de aandelen van het bedrijf in het bezit. Bekende dochterondernemingen van Solvay zijn Rhodia en Cytec Industries.
Solvay is actief in 56 landen en heeft ondertussen 117 vestigingen. Solvay is actief op de beurzen. Zo wordt het aandeel verhandeld op Euronext Brussel en Parijs. Daarnaast is het een Bel 20, Euronext 100 en CAC 40 component.