Aandelen Sonae kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Sonae aandelen? Op deze pagina kan je direct Sonae aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sonae. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sonae raadplegen. Sonae is een aandeel uit Portugal. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Lisbon. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SON.LS.

Waar kan je Sonae aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sonae kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Sonae?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sonae. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sonae?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sonae? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sonae is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sonae.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sonae

Sonae is een Portugese handelsonderneming met belangrijke dochters in met name de winkelcentra en software. Daarnaast houdt het zich bezig met infosystemen, media en telecommunicatie. Sonae geldt als veruit de grootste privé werkgever van Portugal. Het bedrijf staat genoteerd in de PSI 20, terwijl op de beurs in Lissabon aandelen verhandeld worden onder de naam SON.

Het bedrijf werd in 1959 opgericht en de hoofdzetel is gevestigd in het Portugese Maia. In Sonae Distribuicao heeft het een belangrijke dochteronderneming. Na de Anjerrevolutie in Portugal werd het bedrijf eerst genationaliseerd. Vervolgens werd het later opnieuw geprivatiseerd.

aandeel sonae kopen

Wel of niet aandelen Sonae kopen?

Als je op zoek bent naar een belegging in de detailhandel, overweeg dan Sonae. Het is een groot Portugees bedrijf dat actief is in verschillende sectoren, waaronder retail, vastgoed en telecommunicatie. Maar is het een slimme zet om te investeren in dit bedrijf?

Om te bepalen of Sonae een goede investering is, moet je kijken naar de prestaties van het bedrijf. Gelukkig heeft het bedrijf de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en heeft het een sterke positie in de markt. Daarnaast heeft Sonae een divers portfolio, wat betekent dat het minder gevoelig is voor economische schommelingen.

Natuurlijk zijn er risico’s verbonden aan beleggen in aandelen. De detailhandel kan erg volatiel zijn en de concurrentie is vaak hevig. Daarnaast kunnen economische en politieke factoren de prestaties van Sonae beïnvloeden.

Als je besluit om te investeren in Sonae, moet je begrijpen dat het een langetermijnbelegging moet zijn. Het kan enige tijd duren voordat je een rendement op je investering ziet. Het is belangrijk om jezelf goed te informeren over het bedrijf en de sector voordat je besluit om te investeren.

Over het algemeen kan het investeren in aandelen van Sonae een goede beslissing zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele en duurzame belegging op de lange termijn. Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit om te investeren in Sonae of een ander bedrijf.