Aandelen Sonae kopen

Wil je beleggen in Sonae aandelen? Op deze pagina kan je direct Sonae aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sonae. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sonae raadplegen. Sonae is een aandeel uit Portugal. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Lisbon. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SON.LS.

Waar kan je Sonae aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sonae kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sonae?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sonae. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sonae?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sonae? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sonae is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sonae.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sonae

Sonae is een Portugese handelsonderneming met belangrijke dochters in met name de winkelcentra en software. Daarnaast houdt het zich bezig met infosystemen, media en telecommunicatie. Sonae geldt als veruit de grootste privé werkgever van Portugal. Het bedrijf staat genoteerd in de PSI 20, terwijl op de beurs in Lissabon aandelen verhandeld worden onder de naam SON.
Het bedrijf werd in 1959 opgericht en de hoofdzetel is gevestigd in het Portugese Maia. In Sonae Distribuicao heeft het een belangrijke dochteronderneming. Na de Anjerrevolutie in Portugal werd het bedrijf eerst genationaliseerd. Vervolgens werd het later opnieuw geprivatiseerd.