Aandelen Sonoco kopen

Wil je beleggen in Sonoco aandelen? Op deze pagina kan je direct Sonoco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sonoco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sonoco raadplegen. Sonoco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SON.

Waar kan je Sonoco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sonoco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sonoco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sonoco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sonoco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sonoco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sonoco

Sonoco werd al in 1899 opgericht en is een leverancier van gediversifieerde consumentenverpakkingen en andere industriele producten. Ondertussen onderneemt Sonoco zo’n 335 activiteiten in 33 landen. Sonoco werd al eens uitgeroepen tot ‘world’s most admired company’ door het Fortune Magazine.
De aandelen van Sonoco worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SON. Het hoofdkwartier van Sonoco vind je in Hartsville in South Carolina. Bekende dochteronderneming is Abro Weidenhammer en ondertussen is Sonoco ook een S&P 400 component. Het bedrijf werd in 1899 al opgericht door James Coker.