Aandelen Sonoco kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Sonoco aandelen? Op deze pagina kan je direct Sonoco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sonoco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sonoco raadplegen. Sonoco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SON.

Waar kan je Sonoco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sonoco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sonoco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sonoco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sonoco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sonoco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Sonoco

Sterke punten Sonoco

 • Stabiele financiële positie: Sonoco heeft een solide financiële positie, wat blijkt uit consistente winstgevendheid en sterke kasstroomgeneratie.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk en bedient klanten in verschillende sectoren over de hele wereld, waardoor het diversificatierisico wordt verminderd.
 • Focus op duurzaamheid: Sonoco heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft zich gecommitteerd aan milieuvriendelijke initiatieven, wat kan bijdragen aan het aantrekken van milieubewuste investeerders.
 • Innovatieve producten: Het bedrijf is bekend om zijn innovatieve verpakkingsoplossingen en heeft een geschiedenis van het ontwikkelen van nieuwe producten die voldoen aan de behoeften van de markt.

Zwakke punten Sonoco

 • Gevoeligheid voor grondstoffenprijzen: Sonoco’s activiteiten zijn afhankelijk van grondstoffen zoals papier, karton en kunststoffen, waardoor het bedrijf gevoelig is voor schommelingen in de prijzen van deze grondstoffen.
 • Concurrentiedruk: De verpakkingsindustrie is competitief en Sonoco staat bloot aan concurrentiedruk van andere spelers in de markt, wat invloed kan hebben op de winstmarges.
 • Regelgevingsrisico’s: Als een wereldwijd opererend bedrijf moet Sonoco voldoen aan verschillende regelgevingen en wetten, wat kan leiden tot compliance-uitdagingen en juridische risico’s.
 • Macroeconomische factoren: Sonoco’s prestaties kunnen worden beïnvloed door macro-economische factoren, zoals economische groei, wisselkoersschommelingen en handelsspanningen tussen landen.

Over Sonoco

Sonoco werd al in 1899 opgericht en is een leverancier van gediversifieerde consumentenverpakkingen en andere industriele producten. Ondertussen onderneemt Sonoco zo’n 335 activiteiten in 33 landen. Sonoco werd al eens uitgeroepen tot ‘world’s most admired company’ door het Fortune Magazine.

De aandelen van Sonoco worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SON. Het hoofdkwartier van Sonoco vind je in Hartsville in South Carolina. Bekende dochteronderneming is Abro Weidenhammer en ondertussen is Sonoco ook een S&P 400 component. Het bedrijf werd in 1899 al opgericht door James Coker.

Sonoco

Wel of niet aandelen Sonoco kopen?

Sonoco is een bedrijf dat actief is in de verpakkingsindustrie en wereldwijd opereert. Maar is het een goede investering? Laten we eens kijken naar enkele factoren die u kunt overwegen voordat u besluit aandelen van Sonoco te kopen.

Een van de sterke punten van Sonoco is de diversificatie van zijn activiteiten. Het bedrijf is actief in verschillende sectoren, zoals verpakkingen, consumentengoederen en industrie. Dit kan helpen om risico’s te spreiden en stabiliteit te bieden, zelfs in volatiele markten.

Een ander positief aspect is het technologisch leiderschap van Sonoco. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve verpakkingsoplossingen en heeft een solide reputatie opgebouwd. Dit kan een concurrentievoordeel bieden en bijdragen aan groei op lange termijn.

Aan de andere kant zijn er ook enkele potentiële zwakke punten om rekening mee te houden. Sonoco is gevoelig voor schommelingen in de grondstoffenprijzen, aangezien het materialen zoals papier, kunststof en metaal gebruikt voor zijn verpakkingsproducten. Dit kan invloed hebben op de winstmarges.

Bovendien opereert Sonoco in een competitieve markt, waarbij het kan concurreren met zowel gevestigde spelers als opkomende bedrijven. Dit kan druk uitoefenen op de prijzen en de winstgevendheid van het bedrijf beïnvloeden.

Kortom, bij het overwegen van het kopen van aandelen Sonoco is het belangrijk om zowel de sterke punten als de zwakke punten in overweging te nemen. Het is raadzaam om uw eigen onderzoek te doen, de marktomstandigheden te volgen en advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat u een beslissing neemt.