Aandelen Sonos kopen

Wil je beleggen in Sonos aandelen? Op deze pagina kan je direct Sonos aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sonos. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sonos raadplegen. Sonos is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SONO.

Waar kan je Sonos aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sonos kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sonos?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sonos. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sonos?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sonos? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sonos

Sonos is gevestigd in Santa Barbara en werd in 2002 opgericht. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in audio en dan met name slimme luidsprekers. De producten moeten altijd tenminste vijf jaar plezier geven en typisch Sonos is dat de speakers tegelijk muziek in verschillende ruimtes kunnen laten horen.
Sonos werkt samen met tal van partners en nam vorig jaar nog Snips SAS over. Dit is een kunstmatig intelligent spraakplatform voor verbonden apparaten. Doel is uiteindelijk om een assistent die muziek specifiek is op de apparaten te krijgen. Aandelen van Sonos staan als SONO genoteerd op de Nasdaq en Sonos is ook een Russel 2000 component.