Aandelen Sonova kopen

Wil je beleggen in Sonova aandelen? Op deze pagina kan je direct Sonova aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sonova. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sonova raadplegen. Sonova is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SOON.VX.

Waar kan je Sonova aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sonova kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sonova?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sonova. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sonova?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sonova? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sonova is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sonova.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sonova

Sonova staat bekend om de hooroplossingen die het in ruime mate biedt aan mensen die te kampen hebben met gehoorproblemen. Wereldwijd is het zelfs een van de grootste aanbieders in deze sector. Sonova werkt met name via de dochtermaatschappijen, die luisteren naar namen als Phonak, Unitron, Advanced Bionics en Audio Nova.
De aandelen van Sonova worden als SOON verhandeld op de Zwitserse beurs. Phonak geldt als de meest prominente dochteronderneming van Sonova. De hoofdzetel van Sonova is gevestigd in het Zwitserse Stafa en de bekendste producten van Sonova zijn hoortoestellen, cochleaire implantaten en draadloze communicatieoplossingen.