Aandelen Southern Copper kopen

Wil je beleggen in Southern Copper aandelen? Op deze pagina kan je direct Southern Copper aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Southern Copper. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Southern Copper raadplegen. Southern Copper is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCCO.

Waar kan je Southern Copper aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Southern Copper kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Southern Copper?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Southern Copper. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Southern Copper?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Southern Copper? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Southern Copper

Het in 1952 opgerichte Southern Copper is een groot mijnbedrijf. Het bedrijf stamt van 2005 toen Southern Peru Copper Corporation de Mexicaanse koperproducent Minera Mexico overnam. Southern Copper is eigendom van het Mexicaanse mijnbouwconglomeraat Grupo Mexico.
In alles is Southern Copper een grote speler. Het wordt beschouwd als een van ’s werelds grootste beursgenoteerde kopermijnbouwers ter wereld en op basis van het aantal verkopen behoort het eveneens tot de grootste kopermijnbouwers wereldwijd. Southern Copper produceert onder meer en vooral molybdeen, zilver en zink en is actief in mijnen en smelterijen in Mexico, Peru en het Andesgebergte.