Aandelen Southwest Airlines kopen

Wil je beleggen in Southwest Airlines aandelen? Op deze pagina kan je direct Southwest Airlines aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Southwest Airlines. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Southwest Airlines raadplegen. Southwest Airlines is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LUV.

Waar kan je Southwest Airlines aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Southwest Airlines kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Southwest Airlines?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Southwest Airlines. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Southwest Airlines?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Southwest Airlines? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Southwest Airlines

Southwest Airlines is een zeer bekende luchtvaartmaatschappij in de Verenigde Staten met Dallas als uitvalsbasis. Southwest Airline vliegt vooral kortere afstanden; de vluchten zijn gemiddeld slechts 1345 kilometer lang en vinden uitsluitend in eigen land plaats.
Gemeten in het aantal vervoerde passagiers is Southwest Airlines al vanaf het jaar 2000 de grootste luchtvaartmaatschappij in Amerika. Southwest Airlines is bij de consument echter vooral bekend (en zeer geliefd) vanwege de lage prijzen die voor de binnenlandse vluchten gehanteerd worden. De luchtvaartmaatschappij heeft 750 vliegtuigen en er wordt op 93 verschillende bestemmingen gevlogen.