Aandelen Southwestern Energy kopen

Wil je beleggen in Southwestern Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Southwestern Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Southwestern Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Southwestern Energy raadplegen. Southwestern Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SWN.

Waar kan je Southwestern Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Southwestern Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Southwestern Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Southwestern Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Southwestern Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Southwestern Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Southwestern Energy

Southwestern Energy werd in 1929 opgericht als Arkansas Western Gas Company en heeft het hoofdkantoor in Spring, Texas.
Het bedrijf exploreert en produceert gas in met name Delaware Appalachin Basin; gevestigd in respectievelijk Penssylvania en West Virginia. Bovendien beheert het een groot terrein in New Brunswick in Canada. Southwestern Energy nam in de geschiedenis een aantal bedrijven over zoals Mustang Fuel in 1985 en Marcellus Shale in 2013. In 2018 verkocht de Southwestern Energy de aandelen in Fayetteville. Aandelen worden openbaar verhandeld als SWN op de NYSE en het is daarnaast ook S&P 600 component.