Aandelen S&P Global kopen

Wil je beleggen in S&P Global aandelen? Op deze pagina kan je direct S&P Global aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in S&P Global. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel S&P Global raadplegen. S&P Global is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPGI.

Waar kan je S&P Global aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel S&P Global kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel S&P Global?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel S&P Global. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in S&P Global?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van S&P Global? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf S&P Global

S&P Global is een Amerikaans beursgenoteerde onderneming met de hoofdzetel in Manhattan, New York City. Het bedrijf staat bekend om de financiële informatie en analyse.
In Standard & Poor’s heeft S&P Global een zeer bekende dochteronderneming. Het bedrijf stond voor het jaar 2016 bekend als McGraw Hill Financial. S&P Global is ook moeder van dochters als S&P Global Ratings, S&P Global Market Intelligence en S&P Global Platts, net als Cristil. Het is bovendien de grootste eigenaar van de joint venture van de Dow Jones Indices. Het hoofdkantoor van Platts vind je overigens in Londen, zoals S&P Global ook actief is in Dubai en Singapore.