Aandelen Spark New Zealand kopen

Wil je beleggen in Spark New Zealand aandelen? Op deze pagina kan je direct Spark New Zealand aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Spark New Zealand. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Spark New Zealand raadplegen. Spark New Zealand is een aandeel uit Nieuw-Zeeland. Het aandeel wordt verhandeld in NZD aan de New Zealand Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPK.CHA.

Waar kan je Spark New Zealand aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Spark New Zealand kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.

Wat is de actuele koers van het aandeel Spark New Zealand?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Spark New Zealand. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Spark New Zealand?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Spark New Zealand? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Spark New Zealand is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Spark New Zealand.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Spark New Zealand

Spark New Zealand is een telecommunicatiebedrijf dat onder meer vaste telefoondiensten en mobiele netwerken aanbiedt. Het is eveneens een internetprovider en ICT provider voor bedrijven. De aandelen worden verhandeld op de beurs in Nieuw Zeeland onder de noemer SPK. Het hoofdkantoor vind je in Auckland.
Bekende dochterondernemingen zijn Xtra, Digital Island en Revera Limited. Gezien de waarde geldt Spark als een van de grootste bedrijven van Nieuw Zeeland. Het bedrijf ontstond in 1987 als afsplitsing van de New Zealand Post Office. Het bedrijf werd in 1990 geprivatiseerd.