Aandelen Spectris kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Spectris aandelen? Op deze pagina kan je direct Spectris aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Spectris. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Spectris raadplegen. Spectris is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SXS.

Waar kan je Spectris aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Spectris kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Spectris?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Spectris. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Spectris?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Spectris? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Spectris is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Spectris.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Spectris

Spectris staat bekend vanwege de precisie-instrumenten en besturingen. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Londense beurs en bovendien is het een FTSE 250 component. De aandelen van Spectris worden overigens verhandeld onder de aanduiding SXS. In Egham in Engeland staat het hoofdkantoor. Bekende dochters zijn PANalytical en HBM. Het bedrijf was eerst bekend als Fairey Aviation UK.

Het bedrijf werd in 1915 opgericht als producent van watervliegtuigen. De onderneming werd in 1980 overgenomen en ging vervolgens in 1988 naar de beurs. Gaandeweg richtte het zich meer en meer op elektrische isolatoren en hydraulische actuatoren.

aandeel spectris kopen