Aandelen Spectrum Brands kopen

Wil je beleggen in Spectrum Brands aandelen? Op deze pagina kan je direct Spectrum Brands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Spectrum Brands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Spectrum Brands raadplegen. Spectrum Brands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPB.

Waar kan je Spectrum Brands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Spectrum Brands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Spectrum Brands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Spectrum Brands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Spectrum Brands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Spectrum Brands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Spectrum Brands

Spectrum Brands is een Fortune 500 bedrijf dat in 2005 gestalte kreeg en de opvolger is van Rayovac Corp. Rayovac  Corp was al vanaf 1906 actief in Wisconsin. Niet voor niets vind je het hoofdkantoor van Spectrum Brands in Madison in Wisconsin. Grondlegger van het nu zo succesvolle bedrijf is James Ramsay.
SB/RH Holdings geldt als moedermaatschappij van Spectrum Brands, terwijl het zelf in Remington Products en ook Russell Hobbs dochters heeft. De aandelen worden openbaar verhandeld als SPB op de New York Stock Exchange en ondertussen is Spectrum Brands een Russel 1000 component.