Aandelen Spirax-Sarco Engineering kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Spirax-Sarco Engineering aandelen? Op deze pagina kan je direct Spirax-Sarco Engineering aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Spirax-Sarco Engineering. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Spirax-Sarco Engineering raadplegen. Spirax-Sarco Engineering is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPX-L.

Waar kan je Spirax-Sarco Engineering aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Spirax-Sarco Engineering kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Spirax-Sarco Engineering?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Spirax-Sarco Engineering. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Spirax-Sarco Engineering?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Spirax-Sarco Engineering? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Spirax-Sarco Engineering is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Spirax-Sarco Engineering.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Spirax-Sarco Engineering

Spirax-Sarco Engineering levert stoombeheersystemen en peristaltische dompel- en aanverwante vloeistoftechnologien. In Cheltenham in Engeland staat het hoofdkantoor van het bedrijf, dat ook een FTSE 100 component is. Het wordt als SPX verhandeld op de beurs in Londen. In Gestraag heeft het een bekende dochteronderneming.

Spirax-Sarco Engineering werd al in 1888 opgericht door Herman Sanders die thermostatische condenspotten uit Duitsland importeerde. In 1959 ging de onderneming al naar de beurs. Het bedrijf is verdeeld in een divisie die zich richt op stoomsystemen, en onder de naam Watson-Marlow Fluid Technology bezig is met peristaltische pompen.

aandeel spirax-sarco engineering kopen