Aandelen Spirit Aerosystems kopen

Wil je beleggen in Spirit Aerosystems aandelen? Op deze pagina kan je direct Spirit Aerosystems aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Spirit Aerosystems. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Spirit Aerosystems raadplegen. Spirit Aerosystems is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPR.

Waar kan je Spirit Aerosystems aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Spirit Aerosystems kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Spirit Aerosystems?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Spirit Aerosystems. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Spirit Aerosystems?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Spirit Aerosystems? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Spirit Aerosystems

Spirit Aerosystems heeft het hoofdkwartier in Kansas en staat bekend als de grootste fabrikant ter wereld als het gaat om aerostructuren. Spirit Aerosystems levert belangrijke onderdelen voor specifiek de alom bekende Boeing vliegtuigen.
Zo maakt het de romp van de Boeing 737 en ook delen van de romp van de Boeing 787, net zoals het voor deze toestellen delen van de cockpit produceert. Spirit Aerosystems valt onder moederbedrijf Sporit Aerosystems Hldgs en heeft zelf in Spirit Aerosystems Europe een dochteronderneming. Behalve voor genoemde vliegtuigen maakt het ook de rompsecties en de voorvleugelliggers voor de Airbus A350.