Aandelen Spirit Airlines kopen

Wil je beleggen in Spirit Airlines aandelen? Op deze pagina kan je direct Spirit Airlines aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Spirit Airlines. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Spirit Airlines raadplegen. Spirit Airlines is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAVE.

Waar kan je Spirit Airlines aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Spirit Airlines kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Spirit Airlines?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Spirit Airlines. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Spirit Airlines?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Spirit Airlines? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Spirit Airlines

Spirit is een luchtvaartmaatschappij dat voor extreem lage prijzen vluchten aan kan bieden. Het hoofdkantoor van Spirit Airlines vind je in Miramar in Florida. De aandelen van Spirit Airlines  worden openbaar verhandeld onder de naam SAVE.
Ned Homfeld was de grondlegger van het bedrijf dat nu al bij de zes grootste commerciële luchtvaartmaatschappijen van de Verenigde Staten. Spirit Airlines vliegt op 70 bestemmingen in Amerika en doet daarbij ook landen als Mexico, Latijns Amerika, Zuid Amerika aan. Vanaf 2018 wordt niet meer gevlogen op Canada, Groenland, Afrika en Oceanië.